Tech

Donald Trump simán széttrollkodta az internetet

Az amerikai elnök hajnalban eresztett meg egy értelmetlen üzenetet a Twitteren, ami csak hosszú órák után tűnt el Trump mikroblogjáról. A rendszeresen nárcisztikus személyiségjegyeket mutató politikus persze nem tudta megállni, hogy ne küldjön egy fricskát az újra rajta röhögő internetnek.

Donald J. Trump hajnali hat magasságában, vélhetőleg közvetlenül elalvás előtt küldött ki a Twiterre egy teljesen értelmetlen üzenetet, amit az internet népe pár óra leforgása alatt mémmé változtatott, aminek hála a teljesen értelmetlen covfefe szó most már végérvényesen bevonult a köztudatba.

Forrás: Twitter

A halandzsában végződő poszt igen hosszú ideig, hat órán keresztül volt elérhető Trump profilján, és jó eséllyel tényleg csak akkor került törlésre, mikor az amerikai elnök felébredt.

Addigra persze már a fél világ Trumpon és az általa kreált szóból készült mémeken röhögött, de a milliárdosból politikussá vált férfinél nagyobb troll jelenleg nincs a földgolyón, úgyhogy a csipa és a hírhedt bejegyzés kitörlése után egy újabb, igazi államférfihoz méltó üzenettel ajándékozta meg a világot.

„Ki találja ki a covfefe valódi jelentését?” – tette fel a kérdést az elnök, kiegészítve azzal, hogy „Jó szórakozást!”. Ezek után persze mi sem tudunk mást tenni, mint széttárni a kezünket: ¯\_(ツ)_/¯

Ajánlott videó

Olvasói sztorik