Tech

A Facebookon tehetjük jobbá a szexuális életünket

A Lovely alapvetően egy okosfunkciókkal felvértezett szexjátékszer, de az intim eszköz mögött álló gyártó az ágyon kívül is igyekszik segíteni a pároknak, így elindították a Lovely Bot névre hallgató facebookos chatbotjukat, ami a szexuális életünk problémáira igyekszik megoldást találni.

Az emberi közreműködés nélkül, automatikusan válaszoló chatbotok jelenléte már egy ideje nem újdonság a Facebookon, de a Lovely Bot az első olyan mesterséges intelligencia „hajtotta” csevegő, ami a szexuális életünkkel kapcsolatban igyekszik segítséget nyújtani.

A Lovely nevű szexuális okosjátékszert gyártó cég a legnagyobb közösségi oldalon indította el a szolgáltatást, ami a Lovely Facebook oldaláról érhető el, csupán az üzenetek opcióra kell kattintani, beírni, hogy „hi”, és a chatbot pár pillanat múlva máris a rendelkezésünkre áll.

A fejlesztők Dr. Agate Loewe szexológussal álltak össze a csevegőrobot elkészítésekor, és a cél az volt, hogy egy olyan „élményt” biztosítsanak, mintha a chatablak előtt ülő személy (vagy pár) egy valódi terápián venne részt, segítve a kommunikációt a szexuális problémákkal küzdők számára.

Amint elkezdünk beszélgetni (persze angolul) a chatbottal, az kérdésekkel igyekszik felmérni, hogy mennyire vagyunk elégedettek a kapcsolatunkkal, és ha úgy alakul a beszélgetés, a mesterséges intelligencia a válaszaink alapján ad tanácsokat, hogy mit érdemes tenni az előrelépés érdekében.

Habár a legféltettebb titkainkat nem tűnhet túl okos dolognak pont a Facebookon kitárgyalni, a Lovely ügyvezetője szerint „ha valami nem működik jól az ágyban, megoldást találni nem túl könnyű.

A párok számára olykor nehéz lehet őszintén megbeszélni a szexuális igényeiket, ami még nehezebbé teszi, hogy kiteljesítsék őket.”

Erre lehet megoldás a Lovely Bot, hiszen anonim módon nyújthat segítséget azok számára, akik (még) nem szívesen beszélnek a problémáikról szakemberrel. A chatbot persze nem nyújt megoldást mindenre, eleve képtelen arra, hogy helyettesítsen egy valódi szakembert, de kiváló kiindulópont lehet azok számára, akik valamilyen segítségre vagy tanácsadásra vágynak a szexuális életüket illetően, hiszen a csevegőrobot a beszélgetés során akár egy valódi szexológussal is összekötheti a felhasználókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik