Tech

Korlátlan mobilnetet ad ügyfeleinek a Telenor

Pintér Mónika
Pintér Mónika

2017. 05. 15. 10:35

Új mobilcsomagot jelentett be a Telenor Magyarország, amivel nem kell számolni az elhasznált gigabájtokat, hiszen a mobilnet korlátlan. Ez azoknak lesz jó, akiknek a hívás kevésbé számít, a net azonban annál fontosabb.

A Telenor Magyarország Törökbálinton jelentette be a Telenor Hello Data új mobilcsomagot, melynél eltörölték a határokat, korlátlan mobilinternet jár hozzá. A tarifa azoknak lesz igazán jó, akiknek kevésbé számít már a hanghívás, de annál fontosabb, hogy tudjanak mindig mindenhol netezni.

A Telenor új mobilcsomagja

Az egészen újszerű megközelítést megfejelték azzal, hogy az eddigi hűségidő keretet is eltörölték, azaz nem szükséges 1 vagy 2 éves szerződést aláírni ezért a mobilszolgáltatónál. Így aki attól fél, hogy időközben a jelenlegi szolgáltatója is hasonló csomagot mutat be, akkor nem lesz röghöz kötve.

A Telenor Hello Data a lakossági és a kisvállalati ügyfelek részére azonos feltételekkel, hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe.

Az SMS díja a két kisebb csomagnál 35 Ft/db, míg a két nagyobb csomagnál már korlátlanul lehet üzengetni.
A Telenor Hello Data csomagról bővebben itt talál információt.

Ha ennyire jó, legyen mindenkié

Egykor minden egyes mobilhívásért fizetni kellett, számolgattuk a perceket, a másodperceket, aztán jöttek az olcsóbb időszakok: a késő esti percek, meg a csúcsidőszakok, az olcsóbb percdíjak, az sms, majd a mobilnet.

Ahogy terjedt el egyre inkább egy új megoldás, úgy lett olcsóbb, majd korlátlan. A Telenor úgy érzi, immár a mobilnetet sem szabad limitálni.

“Mára a mobilnetet mindennap használjuk, ezen keresztül férünk hozzá az információhoz, legyen szó tanulásról tájékozódásról egészségügyről szórakozásról. A mobilnet megváltoztatta a világot, s előremozdítja a digitalizációt”

– mondta Alexandra Reich, a Telenor Magyarország igazgatója.

Alex Reich szerint a problémát a limitálás adta

A szolgáltató szerint Magyarországon a fő probléma, hogy magas a SIM-kártya penetráció (117%), a Telenor értékesítési hálózatában az új számlás csomaggal értékesített készülékek 98%-a okostelefon, a szupergyors mobilnet minősége kiemelkedő Európában, mégis a mobiladat elterjedtsége, az előfizetések száma – a tavaly júniusi adatok szerint – alacsonynak számít.

Felmérték hát, hogy mi lehet a probléma, miért nem használják az emberek a meglévő jó minőségű mobilnetet?

Két indokot találtak:

  1. Nem látják, hogy mire is jó ez pontosan – ennek feloldásához informálni és edukálni kell az embereket.
  2. A határok miatt: 1/2/4/5/8 gigabájtot kapnak a különböző hazai tarifákhoz, így nem tudják korlátlanul használni, amire csak akarják, anélkül, hogy számolni kellene az elhasználtot adatot – ennek feloldására jelent megoldást a bejelentett új mobilcsomag.
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US actress Sharon Stone arrives on May 21, 2013 for the screening of the film "Behind the Candelabra" presented in Competition at the 66th edition of the Cannes Film Festival in Cannes. Cannes, one of the world's top film festivals, opened on May 15 and will climax on May 26 with awards selected by a jury headed this year by Hollywood legend Steven Spielberg.     AFP PHOTO / LOIC VENANCE / AFP PHOTO / LOIC VENANCE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.