Tech

Bébi Groot hamarabb visszatér, mint gondolnád

A WB Games és a TT Games bejelentette, hogy érkezik a LEGO Marvel Super Heroes 2, a videojáték, amiben a híres képregényuniverzum legnagyobb hőseit irányíthatjuk, méghozzá LEGO-formában. A frissen kiadott kedvcsináló alapján ezúttal a Galaxis őrzői is szerepet kapnak a történetben, az imádnivaló bébi Groottal az élen!

A hivatalos bejelentés a Facebookon érkezett, méghozzá egy rövidke kedvcsináló videó keretében, amiben A galaxis őrzői 2. első pár másodpercére emlékeztető jelenet látható, természetesen legós formában, főszerepben mindenki nagy kedvencével, bébi Groottal.

Habár a nyúlfarknyi előzetesből sok minden nem derül ki, de a hivatalos sajtóközlemény már a sztoriról is lerántja a leplet. A játékosok epikus harcokban csaphatnak össze az időutazó Kang, a Hódítóval Chronopolis-szerte az ősi Egyiptomtól kezdve a vadnyugaton át, egészen a Sakaar bolygóig és a 2099-es évek New Yorkjáig.

A játékban számos ikonikus karaktert irányíthatnak majd,többek között Cowboy America Kapitányt a múltból, Pókember 2099-et a jövőből, valamint Thort, Hulkot, a Galaxis őrzőit, Fekete Párducot, Marvel Kapitányt, Doktor Strange-et, Zöld Manót és rengeteg más Marvel szuperhőst és szupergonoszt.

A TT Games nem először készít LEGO-s programot a Marvel-karakterek főszereplésével, legutóbb 2016-ban jöttek ki a LEGO Marvel’s Avengers-szel (ami a két Bosszúállók mozifilmet dolgozta fel), 2013-ban pedig a LEGO Marvel Super Heroes-zal szórakoztatták a nagyérdeműt.

Utóbbi folytatása a LEGO Marvel Super Heroes 2, amiről a fentieken túl más nem tudható, de május 23-án okosabbak leszünk, hiszen ekkor érkezik a rendes előzetes, amiből jó eséllyel már a megjelenési dátum is ki fog kiderülni. Ami biztos, hogy a játék érkezik PC-re, PS 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik