Tech

Még pár nap, és szétverik egymást a szuperhősök

Jövő héten jelenik meg Európában az Injustice 2, amiben a DC-univerzum legismertebb karakterei esnek egymásnak, hogy a lehető legváltozatosabb módokon agyabugyálják el egymást. A játékhoz érkezett legújabb videóból most mindent megtudhatunk a szuperhősök háborújáról.

Jövő hét pénteken érkezik a boltok polcaira és a digitális áruházakba az újkori Mortal Kombat-játékokkal hírnévre szert tevő NetherRealm Studios legújabb verekedős játéka, az Injustice 2, amiben olyan hősök egymásnak, mint Batman, Superman, Flash, Wonder Woman, Zöld Íjász és a többiek.

Forrás: WBIE

Az Injustice 2 sztorija egy alternatív univerzumban játszódik, ahol az Acélember és a Sötét Lovag nem a legnagyobb barátok, ám az ellentéteiket félre kell tenniük, ugyanis megérkezik a Földre Brainiac, akinek feltett szándéka, hogy elpusztítsa az emberiséget, csupán egy darabkáját tartva meg „emlékbe”.

A játékhoz érkezett új videó azonban nemcsak a sztorit foglalja össze nagy vonalakban, de kitér a játszható karakterekre, és az összes komolyabb újdonságra, ami még nem volt elérhető a 2013 tavaszán megjelent első részben, az Injustice: Gods Among Us-ban.

A közel öt és fél perces összeállításból megismerhetjük a gyűjtögethető extrákat, az ezekből nyerhető előnyöket, a történet végigjátszása után is folyamatos kihívást biztosító multiuniverzum rendszert, illetve kapunk egy kis ízelítőt a konzolos verziók mellé érkező, ingyenes mobiljátékból is.

Az Injustice 2 május 19-én válik elérhetővé az Xbox One és PlayStation 4 tulajdonosok számára, PC-s verzióról egyelőre nincs hír, de az előző részt és a Mortal Kombat-játékokat figyelembe véve bátran kijelenthető, hogy a szuperhősök bunyója még idén meg fog érkezni számítógépekre is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik