Tech

Egyiptomban játszódhat a következő Assassin’s Creed

Világszerte egy olyan kiszivárgott kép tartja izgalomban a gamereket, amiből arra lehet következtetni, hogy két év szünet után idén visszatér az Assassin’s Creed-széria, és a helyszín ezúttal Egyiptom lesz.

A Ubisoft legutóbb 2015-ben jelentetett meg Assassin’s Creed-játékot, de a Syndicate alcímű epizód nem nagyon nyerte el a játékosok és a kritikusok tetszését, így nem csoda, hogy a francia vállalat némi pihenőre küldte az évek óta a kifulladás jeleit mutató szériát.

A videojátékos körökben keringő legújabb pletykák szerint idén viszont már nem maradunk új rész nélkül, és egy, a Redditen megosztott, majd nem sokkal később törölt kép alapján szinte biztosra vehető, hogy az új epizód Egyiptomba fogja kalauzolni a játékosokat.

Forrás: Imgur

Persze sokan rögtön kamut kiáltanak egy telefonnal készült fotó alapján, de a videojátékokra specializálódott Eurogamer portál újságíróinak több forrás is megerősítette, hogy a kiszivárgott kép valódi, tényleg a készülő játék egy pillanatát örökítette meg. Sőt ez még nem minden, hiszen az informátorok azt is megszellőztették, hogy az új epizód címe Assassin’s Creed: Origin, a helyszín pedig a találgatásoknak megfelelően Egyiptom.

A játékról jelenleg ennyi tudható, illetve vannak olyan meg nem erősített pletykák, miszerint a fejlesztésért az Assassin’s Creed IV: Black Flag-et is tető alá hozó csapat felelős, és ezúttal a korábbiaknál jóval nagyobb nyitott világot kapunk, szárazföldi és tengeri helyszínekkel, továbbá visszatérnek a napjainkban játszódó részek, de jóval élvezetesebb formában, mint a korábbi Assassin’s Creed-játékokban.

Hogy ebből mennyi igaz, az valószínűleg csak nyáron fog kiderülni, ugyanis a bennfentesek szerint a Ubisoft csak egy hónap múlva, a június 13-15. között, Los Angelesben esedékes E3 videojátékos rendezvényen tervezi leleplezni a sorozat legújabb darabját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik