Tech

Elszáll az agyad ettől a repcsis mutatványtól

Több éve, hogy a Grand Theft Auto V megjelent, de a játékosok még mindig imádják, ráadásul a legnagyobb fanatikusok olyan járműves mutatványokat produkálnak benne, hogy attól bárki szája tátva marad. Mutatjuk az elmúlt hónapok legjobb találatát.

A GTA V közel négy éve, 2013 szeptemberében látta meg a napvilágot Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, készült belőle átirat a legújabb konzolgerenrációra (Xbox One, PS4), illetve 2015-ben végre a PC-sek is rátehették a kezüket a legendás játéksorozat legújabb részére.

A Rockstar Games alkotása mind a mai napig töretlen népszerűségnek örvend, többek között a folyamatosan bővülő multiplayernek hála, amiben a játékosok egészen agyament dolgokat művelhetnek.

Legújabb találatunk egy teljesen szabványos kocsis ugratásnak indul, aztán váratlanul megjelenik egy vadászgép, és az állunk azonnal a padlóra kerül. Mi hosszú percekig bámultuk megbabonázva a fantasztikus mutatványt megörökítő gifet, majd felocsúdva azon kezdtünk agyalni, vajon mennyi tervezgetés és próbálkozás után sikerülhetett ez az egészen elképesztő attrakció?

A válaszra nem bukkantunk rá, de igazából mindegy is, hiszen ez a csodás attrakció minden belefeccölt időt és energiát simán megért!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik