Tech

Jön a horror, ami után tuti nem tudsz majd aludni

Újabb előzetest kapott az április 25-én megjelenő horrorjáték, az Outlast II. A kifejezetten hatásos kedvcsináló képsorai alapján nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal is érdemes lesz felkötni az alsóneműt, mielőtt belevágnánk a hátborzongató kalandba.

Az Outlast első része 2013 szeptemberében látta meg a napvilágot PC-n, és a belső nézetes horrorjáték nem csak a kritikusokat nyűgözte le, de a játékosokat is, így a számítógépes verzió után egy évvel megjelent a PS4-es és az Xbox One-os változat is, majd a nagy sikerre való tekintettel 2015-ben a fejlesztő/kiadó Red Barrel bejelentette a folytatást.

Az Outlast II április 25-én jelenik meg PC-re, PS4-ra és Xbox One-ra, és pár nappal a premier előtt megérkezett az utolsó kedvcsináló videó, ami azt bizonyítja, hogy egy feszült, vérbő és helyenként kifejezetten vérfagyasztó játékkal lesz dolgunk – akár csak az első rész esetében.

A folytatás története egy Blake Langermann nevű újságíró körül forog, aki a feleségével érkezik az arizoniai sivatagba, hogy felderítsék egy várandós nő halálának körülményeit. A párocska a játék elején elkeveredik egymástól egy helikopter-szerencsétlenség következtében, és nekünk Blake-et irányítva kell rábukkannunk a nőre, miközben kapcsolatba kerül egy szektával, akik épp a világvégét várják.

A játék ezúttal is belső nézetes, rengeteg meneküléssel, bujkálással, alkalmanként harccal, és olyan pillanatokkal, amelyek után szinte biztos, hogy nem hajtjuk majd olyan könnyen álomra a fejünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik