Tech

Különleges húsvéti tojásokkal csábít a Pokémon GO

A legnépszerűbb mobiljátékot fejlesztő Niantic tavaly ősz óta tart különleges, pár napos eseményeket, amikor mindenféle extrákkal jutalmazzák meg a Pokémon Go-játékosokat, és természetesen a húsvét adta lehetőséget sem hagyták ki, szóval indulhat a tojásvadászat.

A speciális húsvéti esemény magyar idő szerint este tízkor veszi kezdetét, és pontosan hét napon keresztül kínál olyan előnyöket, ami még azokat is rávehetik a Pokémon GO újbóli elindítására, akik az elmúlt hetekben/hónapokban hanyagolták a zsebszörnyes mobiljátékot.

Húsvétról lévén szó, az esemény középpontjában a tojások állnak (sétálással ezekből kelthetünk ki pokémonokat), és az a nagy csavar, hogy jártunkban-keltünkben a megszokottnál jóval több kétkilométeres változatot találhatunk a pokéstopok megpörgetésekor.

Oké, egyébként is ezekből van a legtöbb, és általában a legalapabb lényeket kelthetjük ki belőlük, de ezúttal még a korábban tapasztaltnál is többet gyűjthetünk belőlük, és a következő hét napban az eddigi “szabályokat” felrúgva jóval ritkább zsebszörnyeket nyerhetünk ki belőlük.

És ezzel még nincs vége az ünnepi extráknak! Minden tojáskeltetés után extra cukorkát kapunk (ezzel tudjuk fejleszteni a pokémonokat), illetve minden egyes megmozdulásunkért dupla XP jár, ami azt jelenti, hogy az elkövetkezendő hétben az átlagos időszakokhoz képest jóval gyorsabban léphetünk szintet a karakterünkkel.

Bónuszként pedig a külön megvásárolható, szintén dupla XP-t biztosító szerencsetojások (Lucky Egg) is 50% kedvezménnyel kaphatóak az alkalmazás áruházában, így, ha valaki már tényleg nagyon szeretne szintet lépni, ennél jobb alkalmat aligha fog találkozni az elkövetkezendő hónapokban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik