Tech

Vért köpve esett össze gépe előtt egy játékfüggő

A segítségére érkező rendőröket még ekkor is arra kérte, hagyják játszani, mert „nyerésben van”.

Több mint kilenc órán át tartó folyamatos játék után elájult és vért köpve a padlóra zuhant egy férfi egy kínai internet kávézóban. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a férfi a miatta kihívott rendőröknek még ekkor sem akarta hagyni, hogy kórházba szállítsák, és folytatni akarta a játékot.

A rendőröket helyi idő szerint szerda délután riasztották a Lu’an városában található netkávézóba. A rendőrség közlése szerint, amikor kiérkeztek, a férfi zavart állapotban feküdt a padlón, vért köhögve fel. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de a beteg férfi ekkor kicsit magához tért, és rögtön arra kérte a rendőröket, segítsék fel, hogy vissza tudjon ülni a számítógép elé. „Éppen nyerésre állunk” – magyarázta a rendőröknek.

A férfi kívánsága azonban nem teljesült. A rendőrök kikapcsolták a gépét, őt pedig mentőautóba rakták, és kórházba szállíttatták, ahol megkapta a szükséges kezeléseket.

Vért köpve esett össze gépe előtt egy játékfüggő 1
9 óra folyamatos játék után vért köpve esett össze. Fotó: Weibo

A helyi sajtóban megjelent hírekben azt nem közölték, hogy pontosan mi is volt a baja a férfinak, csak annyit, hogy jó állapotban engedték haza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik