Tech

Egy új kütyüvel mindennél élethűbb lesz a VR-pornó

Megalkotta az eddigi legbizarrabb virtuálisvalóság-kiegészítőt a CamSoda pornócég. Ha a tökéletesebb pornóélmény fejlesztéséről van szó, hajlamosak vagyunk rögtön valamilyen nemiszerv-szerű perifériára gondolni, de ez a fejlesztés egészen más irányba mutat.

Az Ohroma nevű eszköz úgy néz ki, mintha egy VR-szemüveget kereszteztek volna egy gázálarccal, és tulajdonképpen erről is van szó, csak ez nem kiszűr a levegőből bizonyos gázokat, hanem elárasztja velük az arcod.

Fotó: CamSoda
Fotó: CamSoda

Vagyis az Ohrama amellett, hogy láthatjuk benne a 360 fokos képet, a szaglásunkat is stimulálja. Kis tartályokat lehet benne elhelyezni a különböző szaghatások élvezetéért. Pornónézés közben például a lehelet, az alsóneműk, az emberi test, és nemi szervek illata érezhető.

Maga a maszk 69 dollár 99 centért rendelhető, a illatpatronok külön csomagokban kell megvenni. A készüléket egy applikációval, bluetooth kapcsolaton keresztül lehet vezérelni. Bár az eszközt pornóra optimalizálták, és biztosan a felnőtt tartalmak kedvelői közt fog leginkább elterjedni, a videojátékok területén is jelentős potenciált rejt magában.

A szórakoztatóiparban már évtizedek óta felbukkan időként az illatos élményteremtés ötlete, eddig azonban egyetlen találmány sem volt hosszú életű.

(via PSU)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik