Tech

Egy férfi rájött, hogyan kell csajozni

Névverssel hívja fel magára a figyelmet.

Egy Joe Bagel nevű fickó részletesen leírta, hogyan lépett kapcsolatba nők sokaságával a Tinderen. Mint azt az alkalmazás használói tudják, az még nem elég, hogy tetszésünk jeléül jobbra húzzuk (szívecskével látjuk el) az elsőre rokonszenves lány / fiú fotóját, de még az sem garancia a sikerre, ha ő is ugyanígy tesz a képünkkel.

Ekkor ugyanis még csak ott tartunk, hogy mindkét fél értesítést kap a kölcsönös szimpátiáról. De sokak számára ilyenkor jön a neheze: hogyan vegye fel a kapcsolatot a kiszemelt féllel? Mit írjon neki először?

Az említett úriembernek is sok gondja volt ebből, de kitalált egy remek megoldást:

névverset ír.

Akrosztichont (akrosztikont) alkot, azaz olyan verset, amelynek sorai a bejelölt lány nevének betűivel kezdődnek. Egy Rania nevű lánynak például ezt írta:

medium.com/@bagelboy
medium.com/@bagelboy

„A Ritalin-függők sosem vesznek be Adderallt” (két pszichostimuláns – reflexeket és a koordinációs készségeket javító – gyógyszerről van szó). És utána még a biztonság kedvéért azt is odaírja: névvers.

Vagy itt van ez a példa:

medium.com/@bagelboy
medium.com/@bagelboy

A Nia nevű lánynak azt írja: a Nimfomániások felkeltik a figyelmet. Amint látható, a lány szintén névverssel válaszol. Siker.

Joe-nak minden esetben bejött a dolog.

Annyira, hogy vállal névvers-írást is.

Más kérdés, hogy most, miután elárulta, mennyi lánynak írt verset, szóba áll-e még vele bárki is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik