Tech

Unod a mesélést a gyereknek? Hagyd, hogy megalkossa a sajátját!

A Google egy új appot dobott piacra, amivel pofonegyszerűen rakhatják össze a saját háromdés történetüket a gyerekek. Fotójukkal, saját hangjukkal, pikkpakk.

Parádés új alkalmazást készített a Google, amivel gyakorlatilag minden lusta szülő kibekkelheti a gyereknevelés egyik legcukibb részét: a mesélést. A Toontastic 3D lényege, hogy a gyerek kvázi maga alkothatja meg a saját meséjét. Annál meg nincs szürreálisabb, mint egy kisgyerek saját sztorija.

A cég közleménye szerint a Toontastic “játékba bújtatott kreativitást fejlesztő program”, amin keresztül 3D-ben lehet tanítani a gyereket. A programot könnyű használni, saját történeteiket vihetik képernyőre a gyerekek, akik akár saját fotójukat is feltölthetik és a figurákra illeszthetik. Sőt, még a hangjukat is felvehetik, hogy tényleg ők meséljék el a történetüket.

A nyelvtudás fejlődésének se vet gátat az alkalmazás, ugyanis még csak angolul érhető el. A Toontasticnek már volt egy elődprogramja 2011-ből, értelemszerűen az még egy lebutítottabb verzió volt. Az új, 3D-s verzió telefonra, tabletre és Chromebookra is letölthető a Google Play Store-ból vagy az iOS App Store-ból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik