Tech

Itt egy videó arról, hogy majdnem hatalmas bukást lett az iPhone

Az internet sötét helyeiről került elő az a felvétel, amelyből kiderül, hogy az Apple anno nagyon tévúton járt az azóta ikonná válló iPhone felhasználói felületét illetően. A felvételen, amit már a Mashable is felkapott, az látszik, ahogy két tesztverziót próbálgatnak.

Érdekes látni, hogy mindkét telefonon a bekpacsolás után az alma helyett egy makk logó látható. Ez valószínűleg egy óvintézkedés, amely a felvétel kikerülése esetén védte volna a vállalatot, hogy az illetétkelenek ne jöjjenek rá, hogy

a kaliforniai cég legújabb termékéről van szó.

A tesztből kiderül, hogy az Apple egy ideig gondolkodott a korábbi, iPodokból már jól ismert tekerőgombos megoldáson, de a második eszközön látszik, hogy valamiféle csempés szerkezetet sem tartottak elképzelhetetlennek. A videót Sonny Dickson szivárogtatta ki, a hivatalos leírás szerint a készülékeken a kezdetleges “Acorn OS” működését láthatjuk.

Annak idején az Apple egyszerre több csapatot is dolgoztatott az UI-n, a programozók sokszor azt sem tudták, hogy mire fejlesztenek, csak instrukciókat és szabványokat kaptak. A vállalat szerint erre azért volt szükség, hogy a dolgozók még véletlenül se szivárogtassák ki, hogy min dolgoznak épp.

Íme, a videó a két béna iPhoneról:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik