Tech

A bűnös lelkek kedvence lesz a katolikus Tinder

Edinburgh érseke nagyon halad a korral. Leo Cushley atya a Vatikáni rádióban jelentette be, hogy jövőre startol találmánya, a katolikus Tinder, vagyis a Sindr. Az applikációban, természetesen nem alkalmi, vagy hosszabb távú szexpartnert kereshetnek maguknak a bűnös hívek, hanem akkor jön majd nagyon jól, ha már megtörtént a baj, és azonnali feloldozásra van szükség.

A Sindr, aminek neve az angol „sin” (bűn) szóból ered, arra lesz jó, hogy megmutassa használójának, hol találja a legközelebbi, éppen praktizáló gyóntatópapot.

„Az inspirációt a Szentatya szavai adták, aki arra bátorított bennünket, hogy gondoljunk innovatív megoldásokon, amikkel kiteljesíthetjük a Megbocsájtás évét” – nyilatkozta a skót érsek, aki azt reméli, hogy az applikációját nagyon sokan használják majd.

Az applikációt, amelyik a Musemantik szoftvercég technológiáját használja, személyesen Cushley atya mutatta be a sajtónak, a római Szent Péter-bazilika előtt. Nem csak gyóntatópapok, de szentmisék, vagy, katolikus templomok keresésére is alkalmas lesz majd.

(Time)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik