Tech

Filmezés közben elaludt a terhes anyuka, majd arra ébredt, hogy beleégett a karjába a mobilja

Még egy pár másodpercig lehet találgatni, hogy Samsung volt-e vagy sem.

Egy iPhone volt az!

Méghozzá a legújabb, 7-es iPhone.

Melanie Tan Pealaez épp otthon feküdt az ágyában és filmet nézett a telefonjáról, ami közben a mobil fel volt dugva a töltőre. A kismama időközben elálmosodott, majd el is aludt. Melanie reggel hatalmas fájdalomra ébredt, hirtelen le is pillatott a karjára, ahol a telefonját látta,

ami a töltő kábelével együtt beleégett a bőrébe.

A nő miután összeszedte magát, megpróbálta maga ellátni a sebét, de jobbnak láttak, ha bemegy a kórházba, mivel a bőre egyre vörösebb és egyre hólyagosabb lett. A szerencsétlenül járt Tan Pealaez egy képet is posztolt a Facebookra, miszerint ez történik, ha véletlen elalszol a töltőre felugott telefonoddal.

Filmezés közben elaludt a terhes anyuka, majd arra ébredt, hogy beleégett a karjába a mobilja 1
Kép: Mirror.co.uk

A kórházban a nő megfelelő ellátást kapott, vazelinnel kell kennie az égett részeket, valamit időnként át kell kötözni a sebet. Az orvosok megnyugtatták a kismamát, hogy az égési sérülés semmilyen módon nem hat ki a magzat fejlődésére. A legnagyobb veszély maga az eszköz okozta, amely ha nem az anyuka karjába ég bele, akkor akár fel is gyújthatta volna a szobát, amelyben Tan Pealaez gyanútlanul aludt.

Az eset remek muníciót adhat azoknak a Samsung-fanoknak, akik bosszúra szomjaznak, miután a kedvenc telefonjaik hírneve jócskán meg lett tépázva a robbanó Note 7-esek által.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik