Tech

Túlélnél egy napot 25 évvel ezelőtt?

Mi lenne, ha a mindenhol elérhető mobil internet, a Facebook, az okostelefonok, a GPS-ek és okostévék korából egyszer csak visszakerülnél 25 évvel ezelőttre? Felismered az akkori technikai eszközöket? Képes lennél kezelni őket?

Manapság már úgy megszoktuk a minket körülvevő kütyüket, eszközöket és digitális szolgáltatásokat, hogy talán nem is tudnánk élni nélkülük. Másrészt pedig annyira gyorsan változik körülöttünk minden, hogy már arra sem mindig emlékszünk, mit tudott (és mit nem tudott) a telefonunk öt éve, hát még arra, hogy negyed évszázaddal ezelőtt mikre volt képes egy mobil. Már ha volt akkoriban mobil ugyebár, tessék csak visszagondolni, ugye, hogy határeset?

Íme egy teszt, ahol 12 kérdéssel viszünk vissza mindenkit a múltba. Vajon egy időgéppel 25 évvel visszarepülve ki mennyire találná fel magát az akkori technológiai környezetben? A kommentekben jöhetnek az eredmények, és az is, ki mit nem talált el, de minden egyéb megemlékezésen is párás szemekkel fogunk nosztalgiázni. Tessék kipróbálni, kvízre fel!


.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik