Tech

Megvan az idei legidiótább Halloween-jelmez!

Legalábbis azoknak, akik imádják, vagy épp ki nem állhatják a Pokémon Go jelenséget. Egy csodálatos elme ugyanis a szörnyecskés mobiljátéknak öltözött.

Még csak tegnap került fel YouTube-ra az a videó, amelyben a mattcyborgelt nevű felhasználó mutatja be saját jelmez-kreálmányát. A jóravaló fiatalember nem követte a Halloween környékén szokásos boszorkányos, zombis, szörnyes, Frankensteines sztereotípiákat, inkább fogta magát, és az elmúlt időszak egyik legnagyobb mobilos őrületét választotta jelmeze alapjául.

A Pokémon Go mobiljátékot lehet imádni (így csinált jó pár millió felhasználó, akik nagyra értékelték, hogy ez a kevert valóságban működő játék végre tényleg kimozdítja őket a kanapéról), és utálni is (mert a Pokémon Go játékosok úgy mászkáltak az utcán, mint a valódi zombik, nem néztek se jobbra, se balra, ezzel közlekedési baleseteket és furcsa helyzeteket okozva).

Nos, Matt magára öltött egy mobilkijelzőt ábrázoló “előlapot”, előtte egy Pikachuval, a kezében tartott szerkezet pedig a játékban használt labdákat adagolja, amivel aztán a mobilos felülethez hasonlóan lehet megdobálni a szörnyecskét.

Ha pedig valaki eltalálja, akkor szintén a játékhoz hasonlóan előbukkan egy nagy Pokéball a fiatalember hasából, valamint fölötte megjelenik a három csillagos értékelés.

Szép munka, Matt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik