Tech

Éjszaka sétálsz a kihalt utcán? Viselj önvédelmi gyűrűt!

Olyan, mintha egy leopárd mancsát viselnénk a kezünkön, csak éppen szőr nélkül.

Tom Hanks lenyűgözve tapasztalta, hogy itt jellemzően nem tépnek szét senkit az éjszaka gonosz árnyai akkor, ha másodmagával  vagy akár egyedül mászkál éjjel a nyílt utcán, és ráadásul még nő is. Ám van úgy, hogy az embernek mégis meg kell védenie magát, ilyenkor pedig jól jönnek a különféle önvédelmi eszközök, melyeket gyorsan és feltűnésmentesen lehet használatba venni.

A hölgyeknek legtöbbször a paprikaspray vagy a telefontokba integrált sokkoló az ajánlott, míg a férfiak inkább az olyan kifinomult eszközökre esküsznek, mint a bokszer vagy a vipera, ugyanakkor van ám olyan is a piacon, hogy önvédelmi gyűrű, méghozzá az Amazon kínálatában. Már ránézésre is látszik, hogy ez az eszköz nem tréfál, és igazából az benne a jó, hogy ha az áldozat csak összevissza csápol, akkor is súlyos sérüléseket tud okozni, és a megtámadott jó eséllyel ki is tud szabadulni támadója karmai közül.

onvédelmi gyűrű

A Fisher Defensive készletéből kikerülő Go Guarded önvédelmi gyűrű azért is jobb, mint az előbb említett egyéb motyók, mert nem kell sem zsebben, sem táskában kotorászni utána, hanem alapból ott van az ujjunkon, és ha jön a baj, csak sutty, máris patakokban dől az önvédelmi vér. Ára sem vészes, hiszen mindamellett, hogy ingyenes a szállítás, mindössze 15,99 dollárért kaphatjuk meg, ami 4 400 forintnak felel meg, ez pedig nem lehet sok a testi épségünkért cserébe.

Aki pedig tényleg biztosra akar menni, az még mindig beszerezhet mellé sprayt és sokkolót, mint ahogy látszik a gyűrű adatlapján is, hogy csomagban akár paprikasprayvel együtt is kapható. Ugyanakkor, mint minden önvédelmi eszköz esetében, mindenkinek azt kívájuk, hogy soha ne legyen szüksége semmi ilyesmire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik