Tech

Ez a lézeres kaparófa őrületbe kergeti a macskádat

Nincs többé összecsikart bútor és felborult virágcserép! Vagy legalábbis kevesebb - a játékos jószágokat ugyanis lefoglalja a futurisztikus játszótárs.

Állatot tartani felelősség, főleg akkor, ha a jószágot beszorítjuk a négy fal közé, és ahelyett, hogy a szabadban rohangálna, alig érik ingerek. Ilyenkor a mi feladatunk, hogy gondoskodjunk fölös energiáinak levezetéséről, amiben igen komoly segítséget nyújthat az alant látható kaparófa.

A macskák a nap jelentős részében csak hevernek, ám vannak olyan pillanataik, amikor az őrületük a tetőfokára hág, és fel-alá rohannak, mindenre felugranak, mindent megkergetnek, belekapnak, stb. Ilyenkor, ha nem szeretnénk, hogy a bútoraink lássák a művelet kárát, trükkhöz kell folyamodnunk. Például úgy, ahogy a képen látható.

macska kaparo

Elsőre csak egy hétköznapi kaparófának tűnik, de amint látható, a belőle kijövő lézer kiváló játék a kergetőzéshez is, így garantálható, hogy egyfelől nem a bútorunk lesz szanaszét tépve, másfelől nem azon fog(nak) az állat(ok) szaladgálni. A lézerről érdemes tudni, hogy négy különféle sebességre állítható, és két darab ceruzaelemmel működik.

Aki szeretné megrendelni, az itt megteheti, de érdemes tudni, hogy nem túl olcsó darab, mert 80 dollárt kóstál, ami napi árfolyamon számolva 21 000 forint körül van. Ehhez még hozzájön a postaköltség, de aki nem hajlandó áldozni a háziállata jólétére, az ne is tartson, ugyebár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik