Tech

Teljesen véletlenül készült a világ legmenőbb esküvői fotója

Még a leginkább amatőr embereknek is sikerülhet olykor utánozhatatlan pillanatokat rögzíteni, ugyanakkor előfordul, hogy a profik viszont véletlenül lőnek olyan témát, amire nem is számítottak, de az mégis körbeutazza a Földet.

Brandon Li csak annyit tűzött ki magának célul, hogy fellövi az égre a drónját, és készít néhány jó felvételt az esti Hongkongról, ám ehelyett valami egészen mást sikerült rögzítenie. Egy éppen csak összeházasodott párocskát, akik önfeledten hevertek egy épület tetején, és az égbe örülték boldogságukat. Mindez így néz ki a drón felvételén, amiről egyébként Brandn egészen addig nem is tudott, míg vissza nem nézte a drón által rögzített anyagot.

Accidental drone shot. Help me find this couple! #drone #accidental #serendipity #newlyweds

Brandon Li (@brandon_l_li) által közzétett fénykép, 2016. Szept 27., 20:19 PDT

A kép értékét nem csökkenti, viszont a drámaiságot valamennyivel igen, hogy nem tudni, ki lehet az a házaspár, akik szemmel láthatóan rendkívül boldognak tűnnek. Mindenesetre reméljük, azóta már rátaláltak a róluk készült képre, és beillesztették az esküvői képsorozat kínosan beállított, vagy épp bazsalygó rokonokkal telepöttyözött fotói közé, mint a nap legjobb felvételét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik