Tech

Ma ingyen van a mobilnet a Telenornál

Csak szeptember 29-ére érvényes a különleges akció, mutatjuk, mit kell tennie a korlátlan netezésért.

Ma ügyfélnapot tart a magyar Telenor, ami egyrészt különféle oktató és promóciós eseményeket jelent (többek között 34 iskolába mennek el a szolgáltató munkatársai, ahol a tudatos internetezésről oktatják a tanulókat), de van egy olyan hozománya is a belső ünnepnapnak, amiből minden telenoros mobil-ügyfél profitálhat.

Ma egész nap, éjjel 11:59-ig a lakossági és kisvállalati ügyfelek ingyen használhatják a mobilnetet (és ezen belül a Telenor leggyorsabb hálózatát, a Hipernetet). Az összes ma bonyolított mobilnetes forgalmuk ingyenes marad, tehát nem számolják bele a felhasználók adatkeretébe.

A szolgáltató mai akciójához elvben nem kell semmi külön beállítást megejteni, de a Telenor szerint akkor lehetünk biztosak benne, hogy az ingyenes mobilnetet használjuk, ha kijelentkezünk a hálózatukból, majd újra be. Ennek a leggyorsabb módja, ha a telefonunk beállításai között megkeressük a repülőgép üzemmódot – ez egy olyan állapot, amikor a készülék megszakítja a kapcsolatot minden vezeték nélküli hálózattal. Csak kattintsuk be ezt az üzemmódot, majd 10-15 másodpercnyi várakozás után ismét kapcsoljuk ki, ekkor a telefon ismét bejelentkezik a hálózatra, és biztosak lehetünk a netezés ingyenességében.

telenor-ingyen-mobilnet-02

Ajánlott videó

Olvasói sztorik