Tech

Most kipróbálhatod, milyen Donald Trumpnak lenni

Példaértékűnek is nevezhetjük a Donald Trumpot főszerepbe állító új mobiljátékot. Nagy újdonság persze nincs benne más hasonló játékokhoz képest, de az aktualitása miatt mindenképpen ajánlott.

2017-et írunk, Amerika miniszterelnöke Donald Trump. Sikerült szegregálni az amerikai kontinenst mindenki elől, a globális felmelegedéssel kapcsolatos összes kutatást sikerült megfojtani, a világ legjövedelmezőbb biznisze pedig a tégla és a malter, a falépítés lett ugyanis a legforróbb dolog a szeletelt kenyér óta. Bolygónk gyakorlatilag romokban áll, Donald Trump pedig úgy döntött, ideje felfelé is téglautat építeni, hogy gyorsabban fel lehessen hágni az égbe.

Az Oddboy/ArtArcanum által gyártott, Android és iOS platformokon egyaránt elérhető Jrump egyszerűsége egy százas szögével vetekszik: Trump lába elé kell folyamatosan egy falat húzni, amiről visszapattanva feljebb tud ugrani és meg tudja fejelni a dicsőséges amerikai sasokat, politikai ellenfeleit és gyakorlatilag írd-és-mondd bármit/bárkit, ami és aki ellen kampánya során kikelt (megpróbálni persze mindent meg lehet, de ellenféllel nem akarunk ütközni, mert menthetetlenül visszazuhanunk). Az ugrálás során összegyűjtött aranyakból különféle ruhákat tudunk vásárolni az elnökjelöltnek (pardon, elnöknek, egyszerre két alternatív valóságban írom egy egyszerre nagyon hasonló önmagammal ezt a cikket, és néha nem értünk egyet). A mexikói Luchador-öltözet például az egyik legjobb kompozíció, amelyben elnököt láttunk valaha. Érdemes tudni, hogy a falakat bármilyen szögben felhúzhatjuk, nem kell vízszintesnek lenniük, ellenben minden egyes falelem legfeljebb öt egység hosszú lehet – minél rövidebb, annál erősebben pattanhatunk fel róla.

Ha már a végtelen ugrálós játékok szerelmesei vagyunk, ez garantáltan góljelölt játék lesz, ha pedig annyira megtetszett, hogy valami hasonlót keresnénk még, javasoljuk a Daddy Was A Thief-et (Android, iOS), amely gyakorlatilag hasonló mechanizmussal dolgozik, csak ott Trump helyett egy botcsinálta menekülő bankrablóval vagyunk, aki egy toronyház tetejéről próbál lejutni az utcaszintre. Ráadásul, mindkét játék teljesen ingyenes és remekül elüthető velük az idő az új amerikai elnökválasztásig (sőt, aközben is).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik