Tech

A szexi turbómagyar nő mindent visz Facebookon

Görbe tükör az eltúlzott népnemzetiesség előtt, és egyben kimaxolja az internetezők által igényelt cicikontentet is: bárki is áll Sikosdy Jessica álneve mögött, egy zseni.

Milyen egy jó internetes mém, vagy poén? Lehet közvetlenül vicces, vagy alattomosan szivárogva fejti ki a hatását, sokat segít az is, ha vannak benne elsődleges, vagy másodlagos nemi jellegek, de ami a legfontosabb, mindig maróan aktuális, tükrözzön valami olyan jelenséget, ami sokakat foglalkoztat, vagy épp gyakran felbukkan itt-ott.

A Facebookon egyre népszerűbb egy olyan hölgy profilja, aki nem is létezik, viszont pont a fent említett tulajdonságokat lovagolja meg. Sikosdy Jessica első látásra egy bomba testtel megáldott szupernő, aki profi fotókat készít minden élethelyzetéről (természetesen ezek megragadnak a tengerparton sütkérezés, fehérneműben pózolás és tükör előtti csücsörítés témakörénél). Ami viszont kiváló fordulatot ad a bejegyzéseknek, hogy a fotók mellett nem az ilyenkor megszokott “plázáztunk a csajokkal, láttunk a bíccsen jó férfihátsókat és leittuk magunkat koktéllal” sztorik vannak, hanem valami teljesen más. Nézzük csak ezt a képet:

jessica-sikosdy-02

A hozzá való történet pedig ez:

“Délután kicsit huncutkodtam a fövenyes MAGyar pusztán ;) Hétfő esti mély kérdéseim vannak mindnyájatok számára, kedves szkíta-szíriuszi paleohun nemzettestvéreim! ;) Ha tudtok, válaszoljatok mindre, mert kíváncsiságom forrovérű pajkosságot szül :P Vajon trianon szülte Magyarországot, vagy Magyarország következménye trianon? :O Vajon a cionisták tervelték ki a holokausztot, vagy a holokauszt vajúdta ki magából a cionistákat és a cionizmust? :O Vajon Hitler a modern kori Cézár, vagy Sztálin a modern kori Australopithecus? :O Ha köménymagon érlelt, nyereg alatt puhított, áspisszagú, pézsmaodorú, jácintfüsttel tömjénezett kumiszt kortyolgatok, akkor miért nem betegedek meg sosem? ;) Vajon a mai orvosok ebben miért nem látják a jövő univerzális gyógyszerét minden kór ellen? :O Szebb jövőt!!! <3”

Ez a fotó pedig elvileg valami erotikától túlfűtött bejegyzést kívánna…

jessica-sikosdy-03

…ehelyett ezt lehet mellette olvasni:

“Ájtatos abajgató merengések közepette olyannyi mennyiségű hunniai manna száll az ember testére, amelyből akár több millió nemzőképes szittya-puruttya kenézvitéz is sarjadhatna ;) A MAG-vitamin-vadászat nagyon egészséges, ugyanis eleink is így szereztek maguknak erőt, szívósságot, feszesmellűséget <3 Arról pedig szintén nem szabad megfeledkeznünk, hogy a Nap maga Nagyboldogasszonyunk java, annak MAGja, melyet az őt istenítő, iránta imákat mormoló szkíta betyároknak készített ;) A Sumeria Ősgalaxis Árpád-Attila-Csaba tengelyén kuttyogató paleorovó MAGyar honleányoknak és honvédeknek tehát kijár ebből a természeti csodából <3 Legyünk hát büszkék ezekre a TÉNYekre!!! <3 Vesszen trianon!!! <3”

Hogy ki áll az állítólagosan ELTE diplomával rendelkező, kecskeméten született, de már Budapesten élő lány profilja mögött, arról sejtésünk sincs, de a képeit és szövegeit nagyüzemben kezdték osztogatni Facebookon és más fórumokon is. Ami pedig a hazai társadalom szellemi színvonalát, valamint megosztottságát legjobban mutatja, az a postok alatti kommentcunami. Ezzel most el is lesz mindenki mára, a munkavégzés hatékonyságának annyi, elnézést kérünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik