Tech

Ultracuki látogatót fogadott Zuckerberg pulija

Beast egy másik híres celebkutyával értekezett vélhetően igen fontos dolgokról.

Igen, nagyon péntek van, igen, uborkaszezon van, és igen, Mark Zuckerberg kutyája tökéletes alapanyag egy ebéd utáni olvasgatáshoz. A Facebook vezér kiskedvence már csak azért is érdekes téma, mert egy puliról van szó, így a magyar vonatkozás is adott.

Beast gyakran szerepel a hírekben, gazdája rendszeresen gondoskodik róla, hogy megkapja azt a bizonyos 15 percet. Ezúttal egy valódi celebkutya csúcstalálkozóra került sor, ugyanis Beast a net másik eb sztárjával, Douggal, a mopsszal ült egy asztalhoz.

Végtelenül cukik: Doug kapott egy facebookos felsőt, Beast pedig egy rögtönzött kontyot.

Zuckerberg kommentje szerint elég komoly témákról esett szó, köztük arról, hogy a Facebookon belül emelhetnék a nasi és has vakarás adagot.

Doug egyébként a net egyik legismertebb kutyája, aki pár év alatt akadálytalanul hódította meg az internet. A mopsz saját Instagram fiókját közel 2 millióan követik, a hivatalos Facebook oldalát majdnem 5 millióan lájkolják, de a kutyusnak van Twittere, és saját weboldala is.

Valódi csúcstalálkozóról volt szó (belépőkártyát is kaptak!), nézzünk is meg még egy képet, hiszen alig lehet betelni velük, awwww!

doug_beast_badge_facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik