Tech

Ez a gurulós bőrönd az összesen túltesz

Kreatív lustaság, ember a neved!

Az emberi lustaság igen hasznos találmányokat hozott már létre a történelem folyamán, hiszen elég csak a távirányítóra gondolni, ami mostanra annyira természetessé vált, hogy többeknek leszakadna az izma, ha még mindig oda kellene menni a tévéhez, hogy csatornát váltsunk. Ugyanakkor a mozgástól való tartózkodás továbbra is számos innovatív (hívjuk így) ötletnek nyújt forrást.

Itt van rögvest a Modobag, ami a reptéri csomaghurcolást teszi könnyebbé, bár azt azért hozzá kell tenni, hogy egyúttal némiképp röhejessé is, de ezt inkább döntse el mindenki maga. Nagyon röviden arról van szó, hogy az első körben trolibőröndnek kinéző alkalmatosság valójában nem más, mint egy ügyes kis önjáró szerkezet, amiben van annyi kraft, hogy tulajdonosát is elcipelje a hátán. Nevetségesen.

Amint a videón látható, a Modobag néhány könnyed mozdulattal alakítható át cipelendő poggyászból helyváltoztató hokedlivé, és teszi mindezt úgy, hogy akinek nincs ilyen, az csakis izzadtan, büdösen érhet ugyanoda, ahová mi (lásd film). Akinek pedig nem lenne elég az önjárás, annak érdemes odafigyelni az USB-portokra, melyeken át a telefon is tölthető.

Persze az ilyesfajta lusta mobilitás nincs ingyen, a jelenleg még Indiegogo kampányban létező bőrönd ára 1000 dollár, ami mondjuk egy Razer hoverboardhoz (ez az a kétkerekű szirszar, amivel emberek hanyatt esnek, és szétloccsan a fejük) képest kétszer annyiba kerül. Igaz, cserében van némi értelme, még akkor is, ha a rajta lovagló ember olyan, mintha önmaga karikatúrája lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik