Tech

Nincs több ingyen pornó a McDonald’s-ban

Az emberiség órái meg vannak számlálva.

Nos, a világ elindult a végső pusztulás útján, és hamarosan csak a hajdani civilizáció romjain egymást meggyilkolni, és kirabolni igyekvő túlélők maradnak, akik mindannyian tudják, hogy egykor, amikor még a Föld egy sokkal szebb hely volt, lehetett a McDonald’s-ban pornót nézni.

Az történt ugyanis, hogy a gyorsétterem hálózat megelégelte a wifijén felnőtt tartalmakat bámuló látogatókat, akik valószínűleg nem ettek annyit, mint amennyit neteztek. És egyébként is, mégiscsak egy nyilvános helyről beszélünk, ahol sok a gyerek, és nekik nem azt kellene látniuk, hogy valakinek a laptopján olyan mozi fut, amiben a hölgyek szája nem csibeburgerrel van tele. Szóval a lényeg, hogy a McDonald’s mostantól virtuális szűrővel látja el a vezeték nélküli internetet, és nem lehet csak úgy, mindenféle pornót nézegetni.

mcdonalds porn

“A szülők, amikor a gyerekeikkel betérnek a McDonald’s-ba, biztonságos és barátságosabb Wi-Fi élményre vágynak, melyről ki van szűrve a pornográfia, és a szexuális tartalmak”, mondta Donna Rice Hughes, az EIE elnöke, és hozzátette, hogy a Meki nagyon jó úton jár azt illetően, hogy ez valóban így is legyen. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az EIE már két éve gyakorol nyomást a gyorsétterem hálózatra a témát illetően, szóval azért kellett némi idő, hogy valóban eljussanak a szűrésig.

Ám nem csak a poresz az, amivel a McDonald’s-nak szembe kell néznie, mióta 2009-ben beindította az ingyenes Wi-Fi szolgáltatást, hiszen mivel kezdetben sok fiatal koncentrálódott viszonylag kis helyen, egyre több lett a verekedés. Azon persze lehet vitatkozni, hogy a pornó rossz vagy jó, annyi azonban biztos, hogy a bunyó tényleg nem jó, főleg akkor, ha nem mi vagyunk a nyertesek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik