Tech

A Trónok Harca megfektette a legnagyobb pornóoldalt

A Trónok Harca a legnépszerűbb pornóoldal, a PornHub nézettségét is lenyomta.

Kapásból tudunk két népszerű dolgot mondani, ami mozgásban tartja a világot, és  egyik sem a Golf-áramlat, sokkal inkább a Trónok Harca, és a pornó, bár kétségtelen, hogy Golf-áramlat nélkül mindkettőt gyorsan elbuknánk. Ám a sorozatok és a pornó más viszonylatban is kapcsolatban vannak egymással, legalábbis ez derül ki a legnagyobb pornóoldal, a PornHub adataiból.

A sorozatfüggők valószínűleg tudják, hogy a Trónok Harcának legújabb évada a napokban startolt, és ezt bizony még a PornHub látogatottsága is megsínylette, mivel négy százalékkal csökkent az arra járók száma az évadnyitó epizód sugárzása közben. Ez elsőre nem hangzik soknak, hiszen százból négy ember nem kattintott a felnőtt tartalomra, de figyelembe véve a pornóoldal forgalmát, ez több millió felhasználót jelent, akik a kérdéses időpontban inkább a távirányítót vették a kezükbe.

game of thrones

Érdekes az is, hogy a forgalom az évadnyitó előtti egy órában esett be, és csak a stáblista végiggördülését követő harmincadik perc után kezdett közelíteni a megszokotthoz, így tehát azt lehet mondani, hogy a sorozatok ilyen formában is hatással vannak az emberek nemi életére. Mindemellett fontos azt is tudni, hogy míg a film ideje alatt a forgalom csökkent, a hozzá kapcsolódó keresések, melyek a szereplők képeire vonatkoztak, 370 százalékkal nőttek.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy maga a Trónok Harca sem nélkülözi a testiséget, tehát ebben a viszonylatban is van némi összefüggés a pornóoldalak és a sorozat között, de valamelyest lazább, mint a forgalom csökkenése, bár az már csak tudományos szempontból is jó, hogy a PornHub közzétette a számokat, hiszen így újabb emberi viselkedésformát lehet megfigyelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik