Tech

Sokkoló a drónok és a pornó találkozása

Használtak már drónt csomagszállításra, logisztikára, fotózásra, katonai célokra, sőt, még versenyeztették is ezeket, a pornóipar miért maradt ki eddig? Nem maradt ki.

Minden további szócséplés helyett jöjjön először egy videó. Utána folytatjuk.

Csak a fenti videó címét megnézve már összerakhatjuk a képet – a dildóval ötvözött drón ugyan úgy néz ki, mintha egy hatalmas pink skorpió fejjel lefelé meredne ránk éppen a plafonról, az emberi fantázia inkább megteszi azt, amire hivatott. A harminc másodperces reklámból azonban nem kell soknak eltelnie, hogy ráérezzünk: méretes paródiára futottunk rá. A drónszexről beszámoló fiktív-MILF ugyanis Jenni Ruiza amerikai humorista, többszörösen genderhibás célzása arról, hogy egy nő tipikusan hamburgerezés-sörözés közben akarna kéz nélkül kielégülni, elég indikátor arra, hogy ne kapkodjunk a bankkártyánk felé, hogy vegyünk rögtön kettőt. A “termék” weboldala a biztonság kedvéért dizájnnal és tartalommal is jelzi, hogy az automatizált és mozgásmentesebb szex ideje még nincs itt: a Dunkin Donuts-os betűtípus és a viral videók gyártásáról elhíresült @whoisthebaldguy említése után már csak azért kell elszomorodnunk, mert maga az ötlet egészen jónak tűnt.

A péniszbe oltott pink szitakötő találkozása a boldog emberekkel az internet műtőasztalán. Ja, nem.
A péniszbe oltott pink szitakötő találkozása a boldog emberekkel az internet műtőasztalán. Ja, nem.

Valószínűleg ezt mondta @Whoisthebaldguy is eredetileg, Twitterén végigszaladva azonban látszik, hogy nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint gondolta, egyik üzenetében például azt írja:
“jesszus. 13 milliónál is többen nézték meg Facebookon a Dildó Drón videót”

Egyik legfrisebb tweetjében viszont eljutott arra a pontra, ahol már valószínűleg bánja, hogy nincs termék és üzleti terv a háta mögött, ugyanis csak annyit posztolt:

“ömlenek a megrendelések a Dildó Drónra. Segítség”

Amíg agyunk józanabb része megnyugszik amiatt, hogy egy darabig még nem fogják a levegőeget elárasztani a repülő izomSybianek, javaslunk egy rövidebb videót a drón- és a voyeurizmus határáról, aminek a pornóhoz nem sok köze van, bár határozottan sok pár szórakozik benne: a Drone Boning inkább techdemo, ami gyakorlatilag azt mutatja meg, hogy a szexet milyen más nézőpontokból lehet megfigyelni és már doggingokat és hétvégi menjünkkiatermészetbeéseket is rögzíthetünk vele. Már aki ebben utazik.

Dildódrónnak nevezi az internet azt a távirányítású szerkezetet is, amivel sikerült 2008-ban szétverni egy orosz sajtótájékoztatót is, mire nem jó a DIY?

Aki komolyabban is elgondolkodna a drónok és a szex kapcsolatán, annak ajánljuk figyelmébe a “társadalmi felelősségvállalás” jegyében ügyködő Brian Bates-et, aki drónokkal filmezi az oklahomai prostituáltak akcióit, ezeket pedig rendszeresen le is adja a rendőrségnek: igaz, a férfi weboldala azt állítja, hogy a drónfelvételekkel inkább a futtatók munkájára akar rávilágítani, volt már olyan esete is, ahol egy magánlaksértés miatt börtönbüntetésre is ítéltek egy szexipari dolgozót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik