Tech

Ilyen is csak Kínában fordulhat elő: iPhone-t vásárolt, óriáspalacsintát kapott helyette

A férfi furcsállta ugyan, hogy a piaci ár harmadáért hozzájuthat a legújabb almás telefonhoz, de végül nem hagyta veszni a kihagyhatatlannak tűnő lehetőséget.

Az ifeng News értesülései szerint az almás telefonra vadászó Hu egy online bolt kínálatában pillantotta meg az ötezer jüan () helyett mindössze ezerötszázért () kínált iPhone 6S-t. A férfi persze azonnal gyanút fogott, így megkérdezte az eladót, hogy mégis hogyan képes ilyen olcsón adni a telefont. Az egyszerű válasz – miszerint egyszerűen csak kicsempészték azt a gyárból – végül meggyőzte arról, hogy ezt az óriási lehetőséget mindenképp ki kell használnia, így megrendelte a telefont, majd azonnal utalta az összeget.

Az eladó természetesen ezt követően villámgyorsan el is indította a csomagot, ami másnap érkezett meg a megrendelőhöz, de

a telefon helyett egy ízletesnek tűnő kínai palacsinta mosolygott a dobozban.

Hu persze azonnal értesítette az eladót, de az nem válaszolt többé az üzeneteire. Az esetet ezt követően persze azonnal jelentette a rendőrségen, így megindult a nyomozás a nem várt gasztronómiai eksztázissal támadó ismeretlen eladó ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik