Tech

Gondok voltak a Telekom internetével

Több olvasónk is jelezte, hogy beakadt a világháló, főleg a külföldi oldalak estek áldozatul.

Kedden késő délután kezdtek olyan panaszok érkezni, mely szerint gondok vannak a telekomos internetezők elérésével. A szolgáltatás sokaknál akadozott, és egyes oldalakat – a tapasztalatok szerint leginkább a külföldieket – egyáltalán nem tudtak elérni. Mivel ezek között volt a Facebook is, természetesen gyorsan terjedt a felzúdulás.

Ma reggel a Telekom több portálhoz is eljuttatott közleményben ismerte el, hogy valóban volt hiba, bár szerintük az ő kábelük másik végén nem működött valami:

Tegnap, a késői délutáni óráktól kezdve ügyfeleink területfüggetlenül tapasztalhattak problémákat egyes weboldalak (pl. facebook) vezetékes hálózatról (pl. ADSL, MSAN) történő elérésében. A hiba nemzetközi szolgáltatói oldalon keletkezett, és a ma reggeli órákra elhárult. Ezúton köszönjük ügyfeleink türelmét!

Ha ön esetleg még mindig tapasztal valamilyen akadozást, hibát, egyrészt a szolgáltató hibabejelentő oldalára érdemes ellátogatni, másrészt írja meg nekünk is kommentben, hogy informálhassunk mindenki mást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik