Tech

A jeges vödrösnél sokkal nehezebb kihívás indult

Ön vajon kibírná?

A közösségi oldalakon terjedő kihívások általános jellemzője, hogy a résztvevők többnyire hatalmas baromságot csinálnak. És most ne is a jeges vödörről beszéljünk, mert ott legalább volt egy jó cél – de a fejre dobott óvszertől az extrém iváson át az önmeggyújtásig a „játékok” többsége nemcsak hülyeség, de őrült veszélyes is.

Amit most egy gyorsétteremlánc kitalált, az minden szempontból az ellentéte a fentieknek. Egyrészt nem veszélyes (csak nagyon nehéz), másrészt pedig nem közösségimédiás. Sőt! A kihívás éppen az, hogy

ki tudunk-e szakadni egy kicsit az online világból.

A Chick-fil-A éttermek a szendvicsek mellé egy dobozt adnak, azzal a céllal, hogy a család (társaság) minden tagja étkezés előtt beletegye az okostelefonját. Ha mindenki kibírja, hogy az evés közben csak egymással és ne a nyamvadt telefonjukkal foglalkozzanak, akkor kapnak egy-egy ingyenfagyit.

Azon kívül, hogy a családtagok / baráti társaságok újra felfedezhetik, milyen érzés evés közben is egymásra figyelni, még egy hatalmas előnye van a kihívásnak: az érintőképernyő nem lesz undorítóan zsírfoltos.

A kép forrása: inside.chick-fil-a.com
A kép forrása: inside.chick-fil-a.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik