Tech

A Facebook miatt ölte meg brutálisan a párját egy fiatal nő

Egy tengerparton álló lakókocsihoz riasztották a rendőröket a nyugat-angliai Morecambeben. A padlón, egy vértócsa közepén fiatal férfi feküdt, egy lepedővel betakarva. Egy nő ült mellette, a véres kés a közeli kanapén hevert.

A mentők, amennyire tudták, ellátták a hatalmas sebet a 23 éves Damon Searson mellkasán és kórházba szállították, de az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Terri-Marie Palmer (fotó: Lancashire Police)
Terri-Marie Palmer (fotó: Lancashire Police)

Barátnője, a szintén 23 éves Terri-Marie Palmer közben a rendőrökkel beszélt. Azt mondta a férfi véletlenül saját magát szúrta meg. Csak játszottak, mintha verekednének, a fiú kezében kés volt, a lány valahogy meglökte… Palmert letartóztatták. Bő fél évvel később, 2016. február 22-én, életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

A nyomozás során kiderült, hogy aznap, amikor Damon Searson meghalt, Palmer azt mondta egy közös barátjuknak, hogy nagyon elege van a fiúból. „Egész nap a Facebook mellett ül, átnéz rajtam, ha beszélek hozzá, csak ül ott, és csajokat jelölget be.” A nő később beismerte, egy ideje tervezte már elhagyja a férfit.

Damon Searson (fotó: Lancashire Police)
Damon Searson (fotó: Lancashire Police)

A bíróságon kiderült, hogy a nő végig ragaszkodott ahhoz, hogy valójában baleset történt. Csakhogy már a kiérkező mentőknek, és a rendőröknek is más verzióját adta elő a történek, ami aztán tovább alakult a kihallgatásai során, és még a két hétig tartó tárgyalás alatt is.

Az ítélet értelmében Palmernek minimum 12 évet kell letöltenie a büntetéséből, mielőtt próbára bocsájtanák.

(via The Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik