Tech

Bush-t még a saját órája is képes félbeszakítani

Úgy néz ki, hogy a republikánusok jelöltválasztása valóságos freakshowba torkollik idén, mivel az elnökjelöltségért harcoló Donald Trump és Ted Cruz mellett a Jeb Bush-féle arcok jelentik a mérsékelt, vállalható oldalt.

Jeb Bush a korábbi elnök George H. W. Bush fia és a szintén elnök George W. Bush testvére, így nem csoda, ha jó kapcsolatai vannak a párton belül. A RealClearPolitics közvélemény kutatása szerint tavaly nyáron Donald Trump után még ő volt a második legnépszerűbb republikánus jelölt, ám most a versenyben maradtak között Bushnak a legkisebb a népszerűsége.

A jelöltválasztási cirkusz előtt sokan úgy gondolták, hogy a nagyhangúak acsarkodásából végül a visszafogott Jeb jöhet ki jól, aki mögé a republikánusok pénzemberei is szó nélkül hajlandóak volnának beállni. Bush a kampány alatt sokszor túl megfontolt maradt, keveset került be a sajtóba, gyakorlatilag nem volt említésre méltó momentuma. A teszetoszaságát jól jelzi azaz eset, amikor egy sajtótájékoztatón egyszer csak megszólalt az okos órája, amin véletlen felvett egy bejövő hívást.

Mikor az újságírók felvetették neki, hogy lehet, az órája “hallózik”, ő csak annyit felelt, hogy az órám tudtommal nem tud beszélni. Pár másodpercnyi kínos hallgatózás után kiderült, hogy de igen, tud Jeb Bush órája beszélni, és még az is képes őt félbeszakítani.

Forrás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik