Tech

Leállt a Twitter, atyaég, most mi lesz?

Magyar idő szerint fél tíz óta nem lehet bejelentkezni a mikroblogba. Pánikoló, fosztogató tömegekről egyelőre nincs információnk.

A 140 karakteres mikroblog valamilyen okból bedobta a törölközőt. Egyelőre semmilyen hivatalos értesítés nem érkezett az üzemeltetőktől, csupán a nyitóképünkön is látható, elbizonytalanodott robotos képernyő fogadja azokat, akik nem tudnak Twitter nélkül élni. A mobilalkalmazásba se lehet belépni, bár azok, akik a leállás előtt nézelődtek benne, a korábbi bejegyzéseket még láthatják.

A probléma nem csak mifelénk jelentkezik, a jelek szerint valami központi hiba lehet, mivel a szolgáltatás világszerte nem elérhető. Az elmúlt hónapokban egyébként már többször történt hasonló a Twitter háza táján (tegnap is volt egy rövidebb kimaradás), melyek után általában műszaki hibákra hivatkoztak. Kollégánk az Uber elleni taxis tüntetésre hivatkozva úgy reagálta le az esetet, hogy bizonyára a feldühödött teletext-lobbiműve az egész. Viszont a Twitter egyre csökkenő népszerűségét mutatja, hogy sehol nem hőbörögnek csalódott felhasználók hordái, bezzeg, ha a Facebook dobta volna el magát…

Frissítés 15:30

Úgy tűnik, szép lassan helyreállt a szolgáltatás, bár egyes funkciók még nagyon lassan működnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik