Tech

Zseniálisat trollkodott Mark Zuckerberg egy nagymama bejegyzésén

Ki mondta, hogy a Facebook atyja csak az üzlettel törődik, és nem figyel oda egy átlagember hozzászólásaira? Zuck legfrissebb kommentje tömör és zseniális.

Mark Zuckerberg igyekszik folyamatosan megosztani a Facebookkal kapcsolatos híreket, és a világról alkotott véleményeit egyaránt saját közösségi profilján. Persze ilyenkor azonnal ezrek szólnak hozzá mindegyik bejegyzéshez, és azt gondolnánk, ilyenkor esélytelen, hogy egy átlagember felvetésére maga a Facebook-guru is odafigyeljen. Most nem így történt.

Egy amerikai nagymama, Darlene Hackemer Loretto böngészte épp Zuck egyik friss bejegyzését, majd lelkesen alá is írta a következő kommentet:

Mindig mondom az unokáimnak: lányok, az iskolában randizzatok a kockákkal, mert lehet, hogy belőlük lesz a következő Mark Zuckerberg. Emellett köszönet a Facebookért, ami segített újra kapcsolatba kerülni a családommal és barátokkal, osztálytársakkal.

Nem sokkal később érkezett a válaszkomment, egyenesen Zuckerbergtől.

Az még jobb lenne, ha arra bátorítaná, hogy ők maguk legyenek a kockák az iskolában, hogy aztán belőlük lehessen a legújabb feltaláló!

Azóta persze a nagyi véleményét és Zuckerberg frappáns megjegyzését is atomjaira lájkolják a felhasználók. Egyébként valóban igaza van, lányok-fiúk, tessék kockának lenni!

darlene-zuckerberg-02

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik