Tech

Darth Vader a legrosszabb fotóalany

A Birodalom semmire sem becsüli a profi fotósokat, akik az életben maradásért küzdenek, és akkor még Darth Vader is megnehezíti a helyzetüket.

A Star Wars legújabb része már eddig is számolatlan mennyiségben ontotta az ilyen-olyan tartalmakat, melyek az egészen amatőr alkotásoktól a kimondottan profi kivitelezésig terjedtek, most pedig itt egy újabb, mely a fotózáshoz kapcsolódik, és meglepően jól sikerült. Nézzük, mi állna ennek a résznek a sárga betűs, csillagok közé tűnő bevezetőjében:

XXI epizód: Az Elhatalmasodó Elégedetlenség

A fotózásnak szinte semmi értéke már a galaxisban, és megszerezni az ügyfelek elégedettségét nehezebb, mint valaha. A birodalmi megrendelők szinte semmi tiszteletet nem tanúsítanak a professzionális fotósok által birtokolt tudás és eszközpark iránt, és most, hogy itt a digitális advent, mindenki inkább megkéri valamelyik ismerősét, akinek akad otthon egy DSLR-gépe, hogy készítse el a szükséges fotókat, gondolván, hogy mindez csak gép kérdése. Karl Taylor fotográfust arra kéri az Uralkodó, hogy a Galaktikus Birodalom egyik fontos, de jelenleg munkanélküli tagjáról készítsen PR képeket. Mivel az Uralkodó tisztában van vele, hogy a feladat nehéz, ezért szokatlan módon egy teljes hetet ad képek elkészítéséhez. Ám a fotóalany nem túl megnyerő, ezért valamit tenni kell, de nem biztos, hogy elégedett lesz vele.

Érdemes végignézni!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik