Tech

Szuperlassított felvételeken az Óvszer Kihívás

Mivel a nők életének csúcsa, hogy gyereket szüljenek, így már semmi szükség az óvszerekre, ezért simán fel lehet azokat használni tudományos kísérletekre.

Néhány napja már tudjuk, hogy honleányaink egyetlen feladata a gyerekszülés, sőt, lehetőség szerint a gyerek rögvest unoka is legyen, ahogyan azt a házelnök úr mondta, majd pedig Ákos dalszerző úr megerősítette, hogy ezzel is megalapozza a Magyar Telekom jó viszonyát hazánk kormányával.

Ám ha a nőknek szülni kell, akkor teljesen felesleges óvszereket árulni, hiszen azok csakis arra jók, hogy megakadályozzák a népszaporulatot, ami pedig a magyar nép fogyását idézi elő, ergo helyet adunk a migránsoknak, akik nem tartják tiszteletben a törvényeinket, és nem kívánják elfogadni kulturális szokásainkat. Most, hogy kimaxoltuk a kormánypropagandát, rá is térhetünk a lényegre, mégpedig a YouTube oldalán nagy sikerrel szereplő The Slow Mo Guys csapatának egyik friss alkotására, amit nemes egyszerűséggel csak az Óvszer Kihívásként emlegetnek.

A videó több érdekes és vicces jelenetet tartalmaz, miközben a szuperlassított felvételek segítségével olyan folyamatokat is láthatunk, amire szabad szemmel esélyünk sincs, és ezzel rögtön megvan a tudományos haszna az elsőre akár értelmetlennek is felfogható kísérleteknek. Különösen mókás az a rész, amikor a “Kaptál levegőt?” kérdésre azt a választ adja az alany, hogy “Nem”.

Tekintve, hogy mindez kiváló módszer a gyermeknemzés útjában álló óvszerek pusztításának, melegen ajánljuk olvasóinknak, hogy még ha nem is rendelkeznek szuperlassított felvételek készítésére alkalmas eszközzel, mindenképpen dobjanak családtagjaik, vagy közelebbi-távolabbi ismerőseik fejére vízzel telt óvszert, ha pedig éppen nincs ilyen ember a közelben, akkor nyugodtan keressenek idegeneket. Higgyék el, meg fogják önöket érteni, ha pedig mégsem, akkor nem is igazi magyarok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik