Tech

Bármit, bárhol villámgyorsan feltölt, és most nagyon olcsó

Ezzel a most alaposan beakciózott hordozható akksitöltővel nemcsak a mobilok, hanem akár a tabletek is villámgyorsan feltölthetők.

Az elmúlt években napvilágot látott okostelefonokba és tabletekbe szépen lassan egyre durvább processzorok, egyre nagyobb felbontású kijelzők és egyre jobb kamerák kerültek, melyek révén a fogyasztás szépen lassan az egekbe szökött. Az integrált akksik ezzel a fejlődéssel sajnos képtelenek voltak lépést tartani, így aztán mostanság igencsak kelendőek a külső mobil akksik.

Ilyen például az Anker Astro E7 is, melynek belsejében egy nem kevesebb mint 26800 mAh kapacitású LG akkumulátor található. A készülék automatikusan detektálja a rácsatlakoztatott készüléket és kiválasztja a lehető legnagyobb töltőáramot, mely portonként akár 3 Amper is lehet, és a három porton egyszerre akár 4 Ampert is képes leadni a kütyü. A gyártó közlése szerint egy iPhone 6 okostelefon egymás után akár tízszer is feltölthető az Astro E7-tel, egy iPhone 6 Plus vagy Galaxy S6 körülbelül hatszor, ezenkívül pedig még az iPad Air megfáradt akksiját is képes egymás után kétszer telepumpálni ez a powerbank.

A 165x81x20 milliméter méretű, illetve 498 gramm tömegű, LED-jelzőfényes Anker Astro E7 hivatalos listaára 199 dollár (58 ezer forint), most azonban az Amazon mindössze 59 dollárt (17 ezer forint) kér el ezért az igen combos hordozható töltőért.

Snap1099

Ajánlott videó

Olvasói sztorik