Tech

Nem akarja látni a Star Wars pletykákat? Ezt töltse le!

Önnek is elege van abból, hogy mindenki szanaszét spoilerezi az új Star Wars epizódot? Egyetlen Chrome bővítmény megóv a meglepetést elrontó infóktól.

Szenzáció! Chewbacca lesz az új főszereplő kislány eltitkolt apja! Darth Vader nem is halt meg, hanem lángossütőt üzemeltet a Hoth egyik barlangjában! És ami a legfontosabb, lézerkardok nincsenek is, az egészet csak Bobby álmodja a zuhany alatt! Ugye, mennyire idegesítő, amikor egy rég várt film megjelenése előtt máris mindenki tudni vél egy csomó információt, aminek a fele igaz, a fele nem, de az tény, hogy sokak számára nagyon el tudja rontani a meglepetés örömét.

Ráadásul egy-egy ilyen spoiler, kiszivárgott hír vagy pletyka elolvasására semmi nem figyelmeztet előre, csak jön a híroldal, vagy a rajongói fórum, kattintunk, és bumm, le is lőttek egy titkot. Ha ön nagyon, de nagyon nem szeretne semmi ilyesmibe beleütközni és az Ébredő Erő megnézésekor az utolsó képkockáig mindenre szeretne az újdonság erejével rácsodálkozni, csak töltse le ezt a Chrome bővítményt (és persze ezután a film megjelenéséig használjon Chrome-ot).

A böngészőben megjelenik egy kis rohamosztagos ikon, ezen lehet beállítani, hogy akarja-e, hogy a Chrome figyelmeztesse minden spoiler-esélyes oldalra lépéskor. Kissé néha túl erőszakos a bővítmény, de a gyanús oldalakat kitakarja egy pletykákra vagy egyéb “veszélyes” tartalmakra figyelmeztető réteggel, és csak akkor engedi tovább a felhasználót, ha az kifejezetten rákattint a “proceed anyway”, azaz “mégis folytatom” gombra.

Szívesen. Az Erő legyen önökkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik