Tech

Top 5 karácsonyi ajándék, amit már most érdemes megvenni

Black Friday előtt mindenki tekintse át az online kínálatot! Kincsekre lelhet!

Vészesen közeleg a Fekete Péntek avagy Black Friday. Ez ugyebár Amerikában a hálaadást követő péntek elnevezése, a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Ezen a napon annyira megőrülnek a vásárlók, hogy a tömegnyomor a legkellemesebb szituáció, ami megtörténhet egy akciókat hirdető üzletben (sajnos annyi a szomorú eset, hogy speciális Black Friday-halálszámláló site is létezik).

Egyetlen megoldással kerülhetőek el a tumultuózus jelenetek. Igen, az internetes vásárlásra célzunk. Hogy idén is meghozzuk a kedvet a keresgéléshez, kiválogattuk a legszuperebb termékeket, amelyek kaphatók (vagy egykor megvásárolhatók voltak) a legismertebb online boltban, az – idén már 20. születésnapját ünneplő – Amazon.com oldalon.

1. Bundesliga-frizurás paróka kutyáknak.

bundesliga-kutya

ALAP. Már azt sem értjük, hogy miért nem viselnek a férfiak manapság ilyen tuti sérót; a kutyaverzió pedig egész egyszerűen tökéletes.. Akinek van otthon Morzsija, lepje meg karácsonyra egy ilyennel! Sajnos épp az Amazonon nem kapható, de házilag is biztos előállítható, és akkor már joggal nevezhetjük kézműves kutyabundesligafrizura-parókának is!

 

2. Hogy ne csak a kutyásoknak kedvezzünk…

….lepjük meg cicakedvelő magányos hölgyismerősünket egy szuperkedves ajándékkal – itt a Bolond Macskás Nő Akciófigura!

bolond-macskas-no

 

 

3. Ez az tusfürdő-adagoló orr…

…egyetlen háztartásból sem hiányozhat.  Az ízléses szerkezet (amely legalább annyira hasonlít egy másik testrészre is) működési elve a következő: megnyomás esetén a falra szerelt nózi ügyesen adagolni kezdi a trutyit fürdéshez. Ki ne szeretne takonyra asszociálni, amikor bekeni magát tusfürdővel?!

 

4. Halfejálarc.

halfej

Ugyanazt tudjuk mondani, mint a bundesliga-séróra: halfejes maszk nélkül is lehet élni, de minek?! Vásároljon azonnal! Akkora buli lesz, hogy a hal adja a másikat! Ne mondják magára, hogy „Hát ez halatlan!”.

 

5. Kézbugyi

kezbugyi

Igen: K-É-Z-B-U-GY-I. Kilenc dollárért a hülyének is megéri.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik