Tech

A Google kideríti, ki ér rá mozira vagy egy sörre

Ha valakinek felszabadul az estéje, néha nehéz az utolsó pillanatban partnereket találni a szórakozáshoz. Ekkor jöhet képbe a Google újdonsága.

A Google néhány éve megpróbálta saját térfelén megszorongatni a Facebookot, azonban a Google+ még a legszebben fogalmazva is csak szerény sikereket ért el. Most azonban a vállalat egy vadonatúj, reményei szerint nagyobb sikerű kezdeményezést mutatott be, ez pedig nem más, mint a Who’s Down.

A Who’s Down egy nagyon egyszerű kis okostelefonos alkalmazás, melynek révén minden korábbinál egyszerűbben jelezhetjük ismerőseink számára, hogy benne lennénk egy gyors éttermi találkában, egy közös edzésben vagy például egy hirtelen ötlettől vezérelt mozizásban. A haverok erre aztán vagy jelentkeznek, vagy nem, illetve chaten gyorsan meg is beszélhetjük velük az esetleges találkozó részleteit. Az Android és iOS operációs rendszerű készülékekre fejlesztett alkalmazás egyelőre csak meghívós formában érhető el, és mivel a felhasználóknak nemcsak az e-mail címüket, hanem az iskolájuk nevét is meg kell adni, a Google láthatóan elsősorban a tinédzsereket célozza meg a Who’s Down-nal.

Snap777

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik