Tech

Ma a Google keresőben gyűjthet cukorkát

Halloweenre felkészítő apró játékot rejt a Google kereső mai logója.

A Google keresőben a vállalat logója helyett gyakran valamilyen frappáns grafika, esetleg animáció bukkan fel, minden esetben valamilyen aktuális eseményre, például egy híres ember születésnapjára, egy történelmi évfordulóra reagálva. A Google Doodle nevű kezdeményezés ma ráadásul interaktívvá is válik, keresgélés helyett ugyanis játszhatunk benne.

Ehhez csak kattintsunk a mai napon a Google keresőmezője fölött megjelenő boszorkányos animációra, és máris egy nagyon egyszerűen irányítható kis játékban találjuk magunkat Halloween alkalmából. A boszorkányt a space gomb nyomogatásával reptethetjük magasabbra, és a cél minél több cukorka, nyalóka és csoki összegyűjtése úgy, hogy közben a denevérek, varjak és a szellemek ne üssenek le a seprűről.

Négy különféle színű csapat tagjaként indulhatunk harcba, jómagam a kékeket erősítettem, mivel az összesítés szerint a globális csatában nekik kell a leginkább a buzdítás. Kellemes játék… izé, keresést kívánunk! (És nem, ne menjünk bele abba, hogy Magyarországon van-e Halloween, azért a globalizáció és az internet korában talán ezen már túl lehet lépni)

google-2-halloween

Ajánlott videó

Olvasói sztorik