Tech

Kinyírja a Facebook a legbosszantóbb értesítést

Az összes Facebook-felhasználó számára valóságos örömhírt jelentett be Mark Zuckerberg Indiában. A közösségi oldal alapító-vezére ígéretet tett rá, hogy megszabadítja az embereket az idegesítő Candy Crush Saga meghívóktól – írta a Times of India.

Minden Facebook-tag tudja, mennyire irritáló, ha játékmeghívó érkezik a profiljára. Talán a világ legbosszantóbb dolgai közé is beválaszthatnánk – jellemzi a lap a problémát.

Ennek ellenére egy átlagos felhasználó keveset tehet a Candy Crush-féle meghívók ellen. Ha ugyanis letiltjuk ezeket, akkor egy rakás egyéb funkciót is kénytelenek leszünk nélkülözni.

Jelenleg az értesítések dobozban egy X-szel elrejthetjük a meghívókat, de ez sajnos nem akadályozza meg az ismerőseinket abban, hogy azokat továbbra is küldjék nekünk.

Mark Zuckerberg az új delhi városházán tartott előadásán diákok kérdésére elmondta: dolgoznak azon, hogy a jövőben ne kapjanak a felhasználók felesleges Candy Crush felkéréseket.

Nem ez az egyetlen fejlesztés, amit a Facebook-vezér bejelentett az utóbbi időben: nemsokára jönnek ugyanis az érzelmek kifejezésére alkalmas like-gombok is, amit a régóta követelt dislike-gomb alternatívájaként akarnak bevezetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik