Tech

A nap geekje saját videojátékot írt a lánykéréshez

Tény, hogy sokaknak már kevés a féltérdre ereszkedős, gyűrűmutogatós házassági ajánlat, de olyat még nem láttunk, hogy valaki helyett saját játéka mondja el a bókokat.

Szeretjük az őrült, szokatlan, vagy épp kreatív lánykéréseket, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy mozis kollégánk is szakterületét felhasználva, igazán egyedi módon kérte meg jövendőbelije kezét. Az alábbi videóban viszont egy Austin Piech nevű fiatalember próbálkozását láthatjuk videojáték formájában megvalósítva.

Hősünk egy olyan flashjátékot fejlesztett, amelynek első tesztelésére barátnőjét, Lauren Woodrickot kérte fel. A lány gyanútlanul játszani kezdett, és csak szép lassan tűnt fel neki, hogy a Mario-szerű platformjáték ugráncolós szintjeinek mindegyike valami olyan eseményt dolgoz fel, amelyek közös életükben történtek meg. Az utolsó pályán pedig a játék főhősnője mexikói zenészek sorfala között jut el a fejlesztőt ábrázoló karakterig, miközben a háttérben az a dal szól, amelynek hallatán annak idején nagyapja is megkérte nagyanyja kezét.

Piech karakterr azután így szól: “Túl veszélyes egyedül továbbmenned: vedd el ezt!” – közben pedig a lány reakcióit kamerázó fiatalember a laptop mögül előveszi a gyűrűt. Természetesen a lány azonnal igent mond, így a játék végén nem kellett a “game over” feliratot megjeleníteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik