Tech

Elképesztően olcsó Windows 10 notebookok

Lássuk, hogy mit tudnak az Acer legfrissebb, abszolút elérhető árú hordozható számítógépei!

A Microsoft nem titkoltan abban bízik, hogy a rendkívül nyomott áron debütáló vadonatúj Windows 10 laptopok elterelik majd a vásárlók figyelmét a Chromebook sorozatú, ugyancsak igen olcsó notebookokról. Az Acer pedig most pontosan ilyen készülékekkel rukkolt elő.

Az Aspire One Cloudbook sorozatú újdonságok közül a Cloudbook 11-ben egy 11 colos, a Cloudbook 14-ben pedig egy 14 colos képátlójú kijelző található, és ami talán a legfontosabb: a kisebbik modell mindössze 169 dollárba (47 ezer forint), a nagyobb példány pedig 199 dollárba (56 ezer forint) kerül.

Az 1366×768 pixeles felbontású kijelzős újdonságokban Intel Celeron processzor található, mely 2 GB RAM társaságát élvezi. A 11 colos modell 16/32 GB-os, a 14-es pedig 32/64 GB-os adattárolóval rendelkező változatokban rendelhető. A felhőalapú tárolásra kihegyezett notebookokhoz 1 TB-os OneDrive tárhely és egy éves Office 365 Personal előfizetés jár. A Cortana személyi digitális asszisztens miatt egy helyett két mikrofon került a fedélzetre, ezenkívül pedig SD-slotot, HDMI-portot, USB 3.0 és 2.0 csatlakozó aljzatokat és ac szabványú Wi-Fi-t is kapunk a pénzünkért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik