Tech

Fotón a budapesti laptoptolvaj: ki ismeri fel?

Notebooktolvajt keres a rendőrség: az elkövetőkről szerencsére fotók is elérhetők, így akár mi is segíthetünk a bűnözők kézre kerítésében.

Sokszor előfordult már, hogy az interneten megosztott információk alapján hamarabb meglett egy baleset, vagy épp bűntény elkövetője, mint a hivatalos csatornákon elindított nyomozás során. Most is teret adunk egy ilyen kezdeményezésnek, ugyanis egy laptoptolvaj garázdálkodott nemrég Budapesten – hátha sikerül megtalálni fotó alapján!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2015. május 27-én 20 óra körüli időben egy Budapest VIII., Dobozi utcai társasház egyik lakásából eltulajdonított egy laptopot. Az ismeretlen elkövetőről az alábbi, sajnos szokás szerint nem túl jó minőségű fénykép áll rendelkezésünkre:

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/477-3700/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik