Tech

Elképesztően drága, de vízállóvá varázsol

Nem olcsó, sőt iszonyatosan drága, segítségével viszont immár víz alá is vihetjük az Olympus legújabb szuper fényképezőgépét.

Ha éppen valamelyik gazdag élővilágú tengerhez vesszük az utunkat, akkor nem árt valamilyen vízálló fényképezőgépet is magunkkal vinni, vagy ha már van valamilyen normál masinánk, azt adott esetben megéri vízállóvá varázsolni. Az Olympus által ősszel bejelentett és nemrégiben általunk is alaposan letesztelt OM-D E-M5 II-höz pedig éppen most jelent meg egy remek vízálló burkolat, a Nauticam tálalásában.

 

A 191x166x102 milliméter méretű, illetve 1,3 kilogramm tömegű Nauticam OM-D E-M5 II rendkívül ellenálló alumínium vázat és speciális szigetelést kapott, melynek köszönhetően akár 100 méteres mélységbe is merülhetünk a remek fotómasinával. A Nauticam OM-D E-M5 II ára 1980 dollár, vagyis átszámítva mintegy 555 ezer forint. Maga a fényképezőgép, az Olympus OM-D E-M5 II egy 12-50 milliméteres alapobival hazánkban jelenleg mintegy 440 ezer forintos áron kapható, vagyis elmondható, hogy a szett árának nagyobbik részét a különleges tok teszi ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik