Tech

A nagy nap: mától kapható az Apple Watch okosóra

Elérkezett a nap, amikor is az első vásárlók végre csuklójukra pattinthatják az almás logós gyártó első smartwatch termékét.

Az Apple még tavaly szeptemberben, a két új iPhone 6 készülékkel együtt jelentette be az Apple Watch okosórát, mely azonban csak két hete vált előrendelhetővé, illetve a mai napon jelenik meg a kereskedelmi forgalombna. Ausztráliában az első szerencsések már át is vehették a hőn áhított viselhető kütyüt, az USA-ban pedig már alakulnak a Watchért kígyózó sorok. A mai napon első körben a következő országokban startol el az almás logós okosóra: Ausztrália, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Hong Kong, Japán, Kanada, Kína és Németország.

A legolcsóbb Watch Sport modell kezdőára 349 dollár (98 ezer forint), a középkategóriás Watch alapára 549 dollár (154 ezer forint), a prémium anyagokkal támadó Watch Edition pedig legolcsóbban 9999 dollárért (2,77 millió forint) vihető haza. Az abszolút plafont pedig azok a Watch Edition példányok jelentik, melyek árcéduláján nem kevesebb mint 16999 dolláros (4,7 millió forint) összeg olvasható. Az Apple okosórájának gyári szíjai sem éppen olcsók, ezeknek a kiegészítőknek az ára ugyanis 49 és 449 dollár (15-125 ezer forint) között mozog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik