Tech

Telefonról szépítgethető, kijelzős magassarkú cipő

Ki gondolta volna, hogy a népszerű e-ink kijelzők egyszer majd a divatos lábbeliken is fel fognak tűnni.

Az elektonikus tinta technológia az elmúlt években igen komoly karriert futott be, elsősorban ugyebár az elektronikus könyvolvasók piacán, hiszen az ilyen kijelzők bámulása egyrészt nem fárasztja a szemet, másrészt ezek a panelek csak akkor fogyasztanak áramot, ha éppen változik az általuk megjelenített tartalom.

E-ink kijelzővel legutóbb az általunk alaposan letesztelt YotaPhone 2 okostelefon hátoldalán találkozhattunk, most pedig felbukkant egy olyan extravagáns és abszolút high-tech magassarkú cipő, melynek felületét hasonló display ékesíti. És hogy ennek mégis mi értelme? Nos, csupán annyi, hogy a Volvorii cipővel vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló okostelefonunkon néhány gombnyomással beállítható, hogy éppen milyen fekete, fehér, vagy szürkeárnyalatos színt, illetve mintát szeretnénk viszontlátni a cipő felületén.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a vezeték nélkül tölthető beépített akkumulátorral rendelkező magassarkú e-ink kijelzője mennyire ellenálló kivitelű, vagyis hogy mennyire jól viseli majd a hétköznapi igénybevételt, illetve egyelőre még az sem biztos, hogy az Indiegogon startolt projektből lesz-e valamikor boltokban is kapható termék.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik